De 38-jarige Bruno Thollebeke uit Ninove is de nieuwe financieel directeur bij de Randstad-groep, specialist in uitzendwerk en HR-diensten. De Ninovieter werkt al sinds 2006 bij de Randstad-groep, waar hij,  zowel voor de Randstad Holding, als voor Randstad en Tempo Team in België en Luxemburg financiële sleutelfuncties bekleedde.

Herman Nijns, ceo van Randstad Group Belux: “Dat Bruno vandaag deel uitmaakt van het directieteam van ons bedrijf, is het bewijs dat Randstad volop investeert in de groei van zijn medewerkers en hen alle kansen geeft om zich te ontplooien en door te groeien binnen de groep. Bruno is al geruime tijd een vaste waarde binnen het bedrijf en ik kijk er dan ook naar uit om met hem samen te werken.”

De master in de toegepaste economische wetenschappen aan de KU Leuven was voor zijn carrière bij Randstad aan de slag als inspecteur bij de Belgische Cel voor Financiële Informatieverwerking en als assistant treasurer bij bpost. Hij neemt de functie van cfo over van Matthew Fite, die sinds 2012 CFO was van de Randstad-groep in België en Luxemburg. Die gaat nu de internationale Tech en Touch-strategie van Randstad Holding mee vorm geven.