Bureau voor lichtstudie profileert zich als "elektritect"

aaaadylanDylan Caufrier richtte drie jaar geleden Lightstream op, een bureau voor elektrisch ontwerp en lichtstudie.  Vanuit Semerzake profileert het bureau zich als “elektritect”, of anders gezegd, architect voor elektriciteit en licht. Een partner die meedenkt dus en zich niet beperkt tot uitvoerende taken.

“Ik ben zes dagen op zeven van 9 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds beschikbaar”, legt Dylan Caufrier uit,  “en elektriciteit, licht en domotica zijn al jaren mijn passie. De groeiende vraag naar mijn diensten bewijst dat er echt wel nood is aan partners die particulieren deskundig kunnen begeleiden bij de verlichting van hun woning en die ook bedrijfsleiders advies kunnen geven om hun pand via de juiste verlichting de gewenste uitstraling te geven. Voor elk budget is het mogelijk om creatief te denken en om met verlichting een exclusieve toets aan een gebouw te geven.”

Dylan Caufrier benadrukt dat de aandacht voor details en voor afwerking zijn bedrijf onderscheidt van de concurrentie. “We bekijken bijvoorbeeld niet alleen de verlichting, maar we proberen lichtoplossingen uit te werken die qua vormgeving en design het verhaal van onze klant in zijn toonzaal, receptie of vergaderruimte weergeeft. We bekijken daarbij alle aspecten, zoals een architect in de bouw doet.”

Volgens Dylan Caufrier is het alvast een gunstige ontwikkeling dat ondernemingen steeds beter beseffen dat een gebrek aan aandacht voor de juiste verlichting de inspanningen die ze op andere vlakken doen om een welbepaald imago op te bouwen, weer kan teniet doen. “Dat  groeiende besef kan de activiteiten van Lightstream alleen maar ten goede komen”, besluit hij.