GENT – Capital@Work heeft zopas een erg prestigieuze nieuwe zetel geopend in Sint-Denijs-Westrem, in aanwezigheid van de Oost-Vlaamse gouverneur en nog eens tweehonderd prominente genodigden. Deze belangrijke speler op de markt van vermogensbeheer ziet meer dan ooit de aantrekkelijkheid van de regio Oost-Vlaanderen.

Het minste wat je kan zeggen is dat het nieuwe kantoor opvalt, een landmark bijna. Rietveld Bouwpromotoren (gekend van de mooie appartementen in Oostduinkerke en Koksijde) trad op als bouwheer. Op de benedenverdieping (gelijkvloers) heeft Obumex zijn intrek genomen, de nec plus ultra interieur inrichter uit het West-Vlaamse Staden. De eerste verdieping wordt volledig ingenomen door het Capital@Work team van Gent. De bovenverdieping biedt dan weer plaats aan privé-flats.

Capital@Work, dat ook kantoren heeft in Brussel, Antwerpen, Breda, Kortrijk en Luxemburg, focust zich uitsluitend op haar kernactiviteiten: actief vermogensbeheer en vermogensstructurering. Het kan al een kwart eeuw bogen op een ijzersterke reputatie. Het nieuwe glazen kantoor in Gent doet niets meer en ook niets minder dan de klanten volgen waar ze zich bevinden en antwoorden op de vraag vanuit de markt. In de marktbenadering focust de vermogensbeheerder zich helemaal op drie pijlers: aandelen, obligaties en cash, die voldoen aan strenge kwaliteitscriteria waaronder gezonde free cash flow-generatie en lage schuldgraad. Voor te risicovolle producten zoals hefboomfondsen, wordt feestelijk bedankt.

Capital@Work kan als bonus pater familias beheerder op hoog niveau (met dus stevige instapdrempels) alvast een vrij rimpelloos parcours voorleggen. Het consistent vasthouden aan zijn eigen inzichten heeft CapitalatWork destijds al behoed voor de ICT bubbel of voor de soms dubieuze rush op bankaandelen.Het kapitaal van ondernemers ordentelijk laten groeien, is dé reden van ons bestaan, luidt het bij Capital@Work.