Carl Danneels gaat aan de slag bij Participium

000000000000000000000000carldParticipium is een bedrijf uit Zottegem dat is opgericht door Jan Lagast en Herman Demarbaix. Het profileert zich als bedrijvenbouwer die middelgrote bedrijven – al dan iet in wording – van een Europees hoofdkwartier voorziet en groot helpt maken.

“Er zijn meer dan voldoende sterke ideeën, maar die ideeën kunnen pas uitgroeien tot een succes als het team goed zit, als er voldoende middelen zijn en als er een professionele omkadering is met een focus op de markt”, zegt Jan Lagast. “Het is onze missie om het  groeipotentieel van bedrijven waar te maken, de betrokken teamleden een fijn groei-avontuur te doen beleven en de investeerders een mooie groeicurve te bezorgen met een stabiele toename van de aandeelhouderswaarde op de langere termijn. We bepalen eerst een toekomstgericht businessmodel en toetsen dat af op verschillende plaatsen in Europa, voor we het businessplan opstellen, een manager zoeken en kapitaal aantrekken. ”

Nu kondigt Participium de komst aan van Carl Danneels (foto) bij Participium als “pre-runner”. Hij zal enkele van de bedrijven die Participium bouwt opstarten volgens de lean start-up methode die hij reeds enkele jaren traint en begeleidt in België en Luxemburg. De eerste firma die Carl vastneemt is FunkyTime, dat de wereld van de kenniswerkers aan het professionaliseren is. FunkyTime een cloudproduct dat ondernemers en zelfstandigen moet helpen om beter hun tijd te beheren.