Carl Peeters wordt CFO van Greenyard Foods

carlGreenyard Foods, het bedrijf dat ook in Gent een belangrijke vestiging heeft,  kondigt aan dat Carl Peeters (foto) in oktober de nieuwe CFO van het bedrijf wordt. Hij zal ook deel uitmaken van het Greenyard Foods’ Leadership Team en zal rechtstreeks rapporteren aan CEO Marleen Vaesen.

Carl Peeters heeft een uitgebreide internationale ervaring in verschillende managementfuncties,
waaronder in finance. Na een eerste ervaring bij Agfa, ging Carl Peeters in 1987 aan de slag bij Barco, waar hij tot op  vandaag actief is. Hij was er aanvankelijk actief in business development en algemeen management, maar in 2000 nam hij er zijn eerste senior finance rol op, toen hij CFO werd van de  divisie BarcoNet die op dat moment een apart beursgenoteerd bedrijf werd. Nadat Barconet in 2002  via een openbaar bod was overgenomen, keerde hij terug naar Barco om er aangesteld te worden als  Senior Vice President. In 2010 werd hij benoemd tot Group CFO van Barco NV.

Carl Peeters heeft een Master in de Toegepaste Economie, en bezit een aanvullend postgraduaat
in Business Administration. Verder studeerde hij ook af van het Stanford Executive Program.

CEO Marleen Vaesen zegt over deze aankondiging: “We zijn zeer tevreden dat Carl Peeters Greenyard Foods zal vervoegen als Chief Financial Officer. Carl kan bogen op een heel uitgebreide ervaring in finance en andere managementdomeinen. Hij zal ons managementteam versterken en bijdragen aan de verdere groei van Greenyard Foods tot een unieke wereldwijde speler in fruit en groenten.”