EEKLO – Casa opent een nieuwe winkel in het centrum van Eeklo. De interieurwinkelketen was even afwezig in de Oost-Vlaamse gemeente, nadat het filiaal in het Complex Krüger eind maart de deuren sloot. Vanaf 14 april is die er opnieuw, in de Stationsstraat.

De nieuwe vestiging van Casa in Eeklo opent onder het nieuwe concept dat in het voorjaar van 2017 werd uitgerold. Bij Casa 20.20 wordt volop de kaart van de inspiratie getrokken.

De winkelketen in Eeklo zal innoveren met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwd assortiment op basis van de hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Zo wordt het interieur van het pand volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële toets. Klanten kunnen in de zaak terecht voor decoratie, geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis.

Casa werd in 1975 opgericht door de familie Govaerts. Sinds 1988 is de interieurwinkelketen in handen van de Blokker Holding en kende het een internationale uitbreiding. Vandaag is Casa met zo’n 500 winkels aanwezig in 8 Europese landen. Daarnaast zijn er vestigingen in Aruba en Marokko. De thuisbasis van Casa International bevindt zich in Olen, waar vorig jaar nog een hoogtechnologisch distributiecentrum in gebruik werd genomen.