jean_jullien_9Het Gentse CASE STUDYO, een producent en uitgever van limited edition artists series, heeft een samenwerking met Jean Jullien gerealiseerd. De Franse grafisch ontwerper, die vanuit Londen werkt, werkte het concept Face Plates uit. Dat zijn verschillende borden met gelaatsuitdrukkingen. Met deze exclusieve collectie komt het Belgische merk nog net op tijd voor de kerstperiode.

De samenwerkingen van CASE STUDYO met artiesten brengen steeds mooie designobjecten met zich mee. Deze keer resulteerde het in een set van zes handgemaakte borden in porselein. Elk bord is beschilderd met een verschillende gelaatsuitdrukking in de typische en kenmerkende stijl van Jean Jullien. “Met de Face Plates eet je nooit meer alleen”, klinkt het.

De borden kosten 300 euro per set van 6. De borden hebben verschillende vormen en groottes en zijn beschikbaar in het gebroken wit, koraal, lichtblauw, muntgroen, roze en lichtgeel. Wie de borden in een winkel wil kopen, is wel even onderweg. Ze zijn verkrijgbaar in het Parijse Colette, Woaw in Hong Kong, 50 Fifty in Seoul en ETQ in Amsterdam. Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om de borden online via www.casestudyo.com aan te schaffen.

CASE STUDYO is in 2012 uit het creatieve agentschap Toykyo ontstaan. De artiesten ontwerpen designobjecten, meubels of nuttige voorwerpen die in limited edition uitgebracht worden. Het bedrijf streeft ernaar om grenzen te verleggen bij hedendaagse interessante kunst. Eerder werkte het Belgische merk al samen met Parra, Steve Harrington, Kimou Meyer en Boris Tellegen.