Centrum Open Mind zet al twintig jaar lang in op coaching en persoonlijke groei via tal van opleidingen. Meer dan 10.000 mensen volgden reeds een opleiding bij de onderneming uit Lovendegem. Nu is het tijd voor een nieuwe, uitbreidende stap.

In de voorbije jaren was er een trend waar te nemen. Meer en meer mensen met een leidinggevende functie binnen een bedrijf kwamen bij Centrum Open Mind aankloppen voor advies. “Daarom hebben we besloten om een nieuwe afdeling te lanceren: Open Mind Business”, legt Serge Van Gampelaere van Centrum Open Mind uit. Met dat nieuwe luik wordt er extra ingezet op bedrijven. “Daarbij geven we coaching en opleidingen met betrekking tot het sturen van teams, persoonlijke hulp, burn-outperikelen en sociale problemen binnen een onderneming.”

Team van experten

Om de activiteiten zo kwaliteitsvol mogelijk te maken, doet Open Mind Business een beroep op de expertise van een kernteam van een dertigtal coaches, psychologen en therapeuten. Ook Wendy Ceulemans, oprichter van het mediabureau C&C Advertising, kiest na 17 jaar voor een nieuwe richting. Zij wordt één van de drijvende krachten achter de kersverse afdeling. “Van aan de zijlijn zag zij jarenlang wat goed en minder goed liep in bedrijven. Samen met de op maat gemaakte tools en lesmaterialen van Centrum Open Mind, gaan we voor een succesverhaal”, aldus Serge Van Gampelaere.

De coachings- en opleidingsactiviteiten zullen niet alleen in de hoofdzetel in Lovendegem plaatsvinden, maar voortaan ook vanuit een nieuwe businesslocatie in Ekeren.