century2Onlangs opende de groep Century 21 Benelux een nieuw kantoor in Gent. Daar wordt Century 21 Actueel Wonen gehuisvest. “Met Century 21 Actueel Wonen willen we een meerwaarde betekenen voor de hedendaagse vastgoedmarkt”, zegt Marc Van Laethem. De grootste speler op de Belgische vastgoedmarkt brengt met het gloednieuwe kantoor nieuw leven in de Gentse vastgoedwereld.

De hedendaagse vastgoedmarkt wordt gekenmerkt door de nood aan openheid voor klanten, een onmiddellijke terugkoppeling bij vragen en hulp bij het maken van de juiste keuzes. Century 21 Actueel Wonen moet daar een antwoord op bieden. “Met ons nieuwe kantoor willen we alle mogelijke middelen inzetten om in te spelen op de laatste trends”, zegt Van Laethem. “Wij bieden al onze medewerkers de nieuwste voorzieningen om op locatie alle relevante informatie te bekijken en door te communiceren. Een accurate schatting is basisinformatie en vormt de grondslag van een goed verkoopdossier. Op basis van correcte informatie kunnen onze klanten hun beslissingen funderen.”

De bereikbaarheid en structuur van het gebouw hadden een groot aandeel in de locatiekeuze. “We nemen onze intrek in één van de statige gebouwen in de Laurent Delvauxstraat op de hoek met de Kortrijksepoortstraat. Dankzij de vlotte bereikbaarheid en open structuur van het gebouw proberen we een plek te creëren waar iedereen altijd welkom is”, aldus Van Laethem. Groep Century 21 Benelux ziet ook het belang van online media groter worden en speelt daar met de nieuwe website www.actueelwonen.be op in.

Groep Century 21 Benelux is met 182 kantoren in het land de grootste speler op de Belgische vastgoedmarkt.