CERVO Engineering overgenomen door ESAS

cervoCERVO Engineering uit Temse is recent overgenomen door de Antwerpse ESAS-groep, die ICT-ondersteunenden diensten aanbiedt op het vlak van infrastrcutuur en applicaties. In 1998 startte CERVO als teken- en engineeringbureau maar inmiddels groeide het bedrijf onder leiding van algemeen manager Philip Verschuren  ook sterk in de telecommarkt. Daarnaast maken ook  bouwkunde, elektrotechniek, informatietechnologie, leidingenregistratie, mechanica, montage en scannen en vectoriseren deel uit van de activiteitenportefeuille.

Met de overname van CERVO, dat vorig jaar een omzet realiseerde van om en bij de 7 miljoen euro, zet de ESAS-groep, die vorig jaar met 400 medewerkers een omzet boekte van 26 miljoen euro,  de continue groei, die het sedert de oprichting in 2000 realiseerde, voort.

Robert Decant, oprichter en CEO van ESAS,  benadrukt dat de cultuur van CERVO Engineering heel goed vergelijkbaar is met die van zijn bedrijf. “Kenmerkend zijn bijvoorbeeld de nadruk op opleiding en de inspanningen om kansengroepen de mogelijkheid te bieden om zich te integreren in het reguliere arbeidscircuit. Ook de focus op flexibiliteit en kwaliteit moet ons in staat stellen om onze groei te blijven voortzetten. We zijn van heel wat markten thuis – gaande van ADSL en voice over IP tot smart buildings en industriële automatisaie en dankzij de knowhow van CERVO kunnen we ons aanbod nog verruimen.”