Chaintec Group, het staffingbedrijf in outsourcing van technische profielen uit Waasmunster, zal voortaan opereren onder de vleugels van House of Talents. De speler met kantoren in Brussel, Kortrijk, Antwerpen en Luik, bevestigt via de overname zijn ambitie om te blijven groeien. Met de komst van Chaintec Group, maakt House of Talents bovendien zijn intrede binnen de technische industrie.

Sinds de oprichting in 2004 is Chaintec Group, bestaande uit Chaintec en Engipro, een snelgroeiende onderneming. Chaintec biedt daarbij ervaren technische specialisten A1 en A2 aan voor onderhoud en herstellingen van machines en installaties in tal van kleine en grote bedrijven. EngiPro is op zijn beurt een staffingpartner gespecialiseerd in het outsourcen van engineeringprofielen. Deze bedrijfstak heeft als doel om technische assistentie aan bedrijven te verlenen bij de realisatie van multidisciplinaire projecten.

Strategisch

De klanten van Chaintec Group bevinden zich in alle sectoren. “We bieden onze consultants op voortdurende basis uitdagende projecten bij klanten”, aldus zaakvoerder van Chaintec Group Mario Delemarre. “Vandaag tellen we 175 medewerkers en zijn we actief in de voedings-, chemie- en bouwsector, enzoverder.” De algemene leiding van het bedrijf blijft na de overname in handen van Mario Delemarre en medeaandeelhouder Ariane Pourveur. “We zijn ervan overtuigd dat we bij House of Talents de nodige ondersteuning vinden, zodat we onze exponentiële groei de komende jaren kunnen bevestigen.”

Chaintec Group is reeds de tweede overname voor House of Talents sinds december 2016. “Deze overname sluit perfect aan bij de strategie om een gezond evenwicht te bereiken tussen organische groei en een actieve acquisitiepolitiek”, vertelt Steve Rousseau, ceo van House of Talents. “Chaintec Group is een ambitieuze onderneming met de nadruk op kwaliteit en klantgerichtheid. De markt van outsourcing van technische profielen trekt al jaren sterk aan. Dit was tot nu nog een lacune in de services van House of Talents.”

House of Talents werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert nu 9 verschillende bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, Next-ICT, BTS Food, Arcq & Chaintec Group. De groep stelt meer dan 850 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten.