CIAC is exclusieve verdeler van nieuwe Ford Mustang

aaaaa2015-Ford-MustangDe nieuwe Ford Mustang is de verpersoonlijking van prestaties en verfijning. Voor het eerst in 30 jaar wordt de Mustang opnieuw uitgebracht op de Europese markt.CIAC Ford Gent is verkozen als één van de exclusieve Belgische verdelers van dit stukje vakmanschap.

CIAC is  bekend als verdeler van Peugeot, Nissan, Toyota en Ford. Met vestigingen in Gent, Aalst en Sint-Amandsberg is het een bekende naam bij de Oost-Vlaamse bedrijven.  Afgevaardigde bestuurder Henri de Hemptinne  wijst erop dat  de verdeling van de Ford Mustang aansluit op de filosofie van het bedrijf om alles in het teken te stellen van de klanten.  “Een “customer centric”-attitude , om maar eens een woord te gebruiken dat erg “in” is, heeft altijd in het DNA van ons bedrijf gezeten. En in onze klantendoelgroep zitten ongetwijfeld auotliefhebbers die een emotionele band hebben met de Ford Mustang. Daarom verdelen we de auto ook.”

De wagen, die zowel beschikbaar is in de versie “Fastback” als “Convertible” belichaamt de geest van de Mustang in een ultramoderne vorm, de lange motorkap loopt naar beneden om de luchtweerstand te verminderen en helpt de auto om moeiteloos door de lucht te snijden. Splitters vooraan verbeteren de neerwaartse kracht, en dat moet autoliefhebbers een ongebreideld rijplezier verschaffen.En het opvallende design van de koplampen en achterlichten laten samen met andere kenmerkende functies geen enkele twijfel over de identiteit van de auto. Met een reeks doordachte technologieën, is dit een uiterst bestuurdersgerichte sportwagen.