CIACFLEET nieuwe structurele partner Made in Oost-Vlaanderen

CiacfleetMade in Oost-Vlaanderen is fier te mogen aankondigen dat een nieuwe structurele partner de ondernemersnieuwssite steunt: CIACFLEET uit Gent.

Zaakvoerder Gudrun Ghijs, zet samen met haar zes medewerkers het bedrijf stevig op de kaart, onder meer in Oost-Vlaanderen,  als specialist in leasingwagenparkbeheer,  aankoopbeheer,en dienstverlening op maat .CIACFLEET is de jongste twintig jaar uitgegroeid tot een meer dan betrouwbare partner voor tal van bedrijven.

“Leasing klinkt eenvoudiger dan het is”, zegt Gudrun Ghijs, “maar er komt veel specialistische kennis bij kijken onder meer rond het opvolgen van het onderhoud, het brandstofverbruik, de verzekeringen en de taksen.  Dat vergt van een bedrijf allemaal tijd, die de managers terecht liever in hun core-business steken. Wij nemen al deze tijdrovende taken tot en met de bijbehorende administratie over, hetzij voor alle voortuigen, hetzij voor een deel ervan.”  Op dezelfde manier neemt CIACFlLEET bedrijfsleiders ook de zorgen uit handen rond de aankoop en leasing van bedrijfswagens. “We helpen de bedrijfsleiders altijd de beste formule kiezen”, zegt Gudrun Ghijs. “We zijn zelf een kmo en daarom weten we hoe belangrijk het is om wendbaar en flexibel te zijn. Onze reactiesnelheid en onze oplossingen op maat zijn dan ook onze grootste troef.”

De keuze voor een partnership met Made in Oost-Vlaanderen”, is volgens Gudrun Ghijs vrij logisch. “De nieuwsbrief bereikt precies de doelgroep die wij ook viseren. Om onze groei te versterken moeten we aan nog meer bedrijfsleiders duidelijk maken waar we precies voor staan. Net als de vele andere kmo’s uit de provincie die op de nieuwssite en in de nieuwsbrief aan bod komen, proberen wij dagelijks aan te tonen dat ondernemerschap dat inspeelt op de wensen van de klant de sterkst mogelijke bijdrage levert aan de economie en aan de welvaart. Vandaar dat wij ervan overtuigd zijn dat ons partnership met Made in Oost-Vlaanderen ons ook nog gemakkelijker in contact zal brengen met gelijkgestemde bedrijfsleiders uit de regio