TEMSE – CMAST wordt onderdeel van The Adecco Group. Het projectmanagement- en consultancybedrijf uit Temse, actief in de sector van de levenswetenschappen, bundelt er zijn krachten met XPE Pharma & Science.

Steeds vaker gaan farmaceutische en biotechbedrijven strategische partnerships aan met innovatieve ondernemingen en start-ups uit diverse sectoren, wat uitmondt in een groeiende vraag naar advies, projectmanagement en talent. XPE Pharma & Science, onderdeel van The Adecco Group, gaat daarom intensief samenwerken met CMAST uit Temse.

“Het nieuwe samenwerkingsmodel zal de stevige positie van XPE Pharma & Science verder uitbouwen tot een nog completer dienstenaanbod op het gebied van staffing, outsourcing, managed services en consultancy binnen de Life Sciences-sector”, aldus Nico Reeskens, country manager bij The Adecco Group Belgium.

Impact

De passie van de CMAST-professionals om impact te hebben in de gezondheidszorg, blijkt een essentieel element dat beide partners bindt. “We zijn als bedrijf erg begaan met onze mensen. Om deel te gaan uitmaken van een grotere organisatie was het voor ons dan ook cruciaal dat potentiële partners onze visie over het motiveren en engageren van medewerkers deelden. Met The Adecco Group en XPE Pharma & Science hebben we die partner gevonden”, besluit Glenn Van Dael, managing director van CMAST.

De samenwerking zorgt er niet alleen voor dat life sciences-experten en kandidaten op een nog bredere waaier aan opportuniteiten een beroep kunnen doen. “Bovendien biedt het ons de mogelijkheid om onze activiteiten uit te breiden in Zwitserland, Duitsland, Nederland, de Scandinavische landen en de VS”, besluit Tom Van de Woestijne, global practice leader healthcare and life sciences bij The Adecco Group.