Colruyt kiest voor vloerreinigingssysteem van Kärcher

aaaaakarchSinds kort werkt supermarktketen Colruyt met een nieuw systeem voor het vloeronderhoud van zijn winkels. De keten uit Halle koos na een lange testperiode voor een oplossing van Kärcher Center Van Mol uit Elversele, met name omdat die heel wat tijdwinst oplevert.

 Het nieuwe schoonmaaksysteem is voortaan gebaseerd op twee passages met een achterloop schrob/zuigmachine door ieder gangpad. In vergelijking met de gebruikelijke drie passages die voordien nodig waren, betekent dit een enorme tijdsbesparing.De schrob-/zuigmachine met bijhorend reinigingsmiddel voldeed aan alle vereisten op vlak van efficiënt én veilig werken. Speciaal voor de supermarktketen paste Kärcher de elektronica-instellingen van de machine aan en werden enkele opties toegevoegd.  Met een intuïtieve éénknopsbediening en een kleurcodering op de machine beschikt de machine van Kärcher over extra gebruiksvriendelijke troeven. Bovendien zijn alle machines uitgerust met een geïntegreerd systeem voor een precieze dosering van reinigingsmiddelen (DOSE), zodat een minimaal gebruik van de Kärcher-reinigingsmiddelen is gegarandeerd.

  “Uiteraard bieden webij een dergelijk project ook een goede ondersteuning”, zegt zaakvoerder Ludo Van Mol nog. “De marktleiderspositie die we de jongste 35 jaar hebben uitgebouwd danken we immers aan het feit dat we altijd de gouden stelregel volgen dat de klant en zijn specifieke eisen voorop staan.”