Con-Fuse viert 25ste editie van FACTS met grote namen

Cast member Alfie Allen arrives for the premiere of the fourth season of HBO series "Game of Thrones" in New YorkOp zaterdag 26 en zondag 27 september vindt in Flanders Expo in Gent voor de 25ste keer FACTS plaats, een totaalbeleving voor liefhebbers van anime, comics, sciencefiction, films, tv-series en gaming. De Gentse bvba Con-Fuse van Emmanuel Van Melkebeke en Koen De Baets kondigde eerder dit jaar dat deze beurs onder de vleugels kwam van Artexis Easyfairs.

Elk jaar kunnen bezoekers rekenen op indrukwekkende guest appearances van internationaal geroemde acteurs en actrices. Nadat de organisatoren al de aanwezigheid aankondigden van de topacteurs Christopher Lloyd, Sylvester McCoy en Casper Van Dien, melden ze nu dat ook Alfie Allen van de partij zal zijn.

Deze Britse acteur is bekend voor zijn rol als Theon Greyjoy in de razend populaire serie ‘Game of Thrones’. Alfie is de jongere broer van zangeres Lily Allen.

Christopher Lloyd is vooral bekend als Dr. Emmet Brown in de trilogie ‘Back to the Future’,   Sylvester McCoy maakte naam met rollen in Doctor Who en The Hobbit en  Casper Van Dien brak door met een  hoofdrol in de sciencefiction film ‘Starship Troopers’.

FACTS wordt volgens Koen De Baets groter dan ooit. “Vorig jaar verwelkomde de happening meer dan 40.000 bezoekers”, zegt hij. “Met 35% meer ruimte en meer dan 300 standhouders belooft FACTS dit jaar een nog groter evenement te worden. De aanwezigheid van de topacteurs bevestigt dat wij zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde.”