Conessence helpt bedrijven nu ook aan geschikte interimmanagers

Edwig_TangheHet Gentse Conessence, dat wordt geleid door Edwig Tanghe (foto), biedt financiële diensten op maat aan bedrijven, CFO-diensten en controlling services. Daarnaast biedt het bedrijf ook strategische ondersteuning aan groeiondernemingen bij de uitbouw van hun organisatie. Naast het op die manier op maat ter beschikking stellen van experten komt daar nu een derde poot bij.

“We willen  wil Conessence bedrijven ook assisteren bij het vinden van de juiste interimmanager voor tijdelijke projecten”, aldus Edwig Tanghe.  “Interimmanagers zijn specialisten in hun domein, hebben maturiteit en jarenlange relevante ervaring. Ze zijn zeer hands-on en hebben vooral ook  de capaciteiten om teams aan te sturen. Al onze interimmanagers kunnen zelfstandig werken, zijn onafhankelijk en dus objectief en hebben een hoge mate van integriteit.”

Alle interim managers worden op voorhand gescreend door de partners bij Conessence en dat garandeert volgens het bedrijf een kwalitatief hoogstaande dienstverlening in finance, hr en algemeen management.

“Door de ervaring, de flexibiliteit de onmiddellijke inzetbaarheid en de onafhankelijkheid kunnen interimmanagers instaan voor continuïteit”, zegt Edwig Tanghe nog. “Maar ze kunnen ook hun  stempel drukken bij de opstart van een bepaald project , zoals de implementatie van een ERP pakket en ze kunnen extra kennis binnenbrengen rond bijvoorbeeld de IFRS-boekhouding, of US GAAP.”