Cook & Serve opent vijfde winkel in Aalst

000000000000000000000000000000ccokenserveCook & Serve is een jong winkelconcept dat door Lode Verschuere en Tom Van Moer werd bedacht na een uitgebreide marktanalyse die aangaf wat iedereen in de retail maar al te goed aanvoelt: om mensen nog uit hun luie zetel te krijgen, moeten ze in een winkel merken vinden die hen doen dromen. Vandaar dat Cook & Serve veel aandacht schenkt aan presentatie en de merkbeleving op diverse manieren tot uiting probeert te brengen.

Dat gebeurde tot nu toe in winkels in Brugge, Oostende, Mechelen en Hasselt, maar nu komt daar vanaf mei ook Aalst bij. Daarmee bevestigt Cook & Serve zijn ambitie om de marktleider te worden in België op het vlak van middelgrote kook-en decoratiewinkels.

Cook & Serve heeft in Aast voor een ruim pand gekozen in de Nieuwstraat. Het wordt meteen de grootste vestiging. “We geloven sterk in het potentieel van de Ajuinenstad”, geeft Lode Verschuere aan. “Temeer omdat hier de jongste tijd forse inspanningen zijn gedaan om het stadscentrum nog aantrekkelijker te maken, dankzij onder andere nieuwe parkings en de heraanleg van een aantal winkelstraten. Daarom willen we ook hier snel erkenning opbouwen als dé winkel bij uitstek op het vlak van koken en decoratie.”

Cook & Serve werkt samen met de belangrijkste kook- en decoratiemerken waaronder Serax, Le Creuset en Demeyere en biedt daarnaast een ruim gamma aan leuke kookgadgets en decoratie- ideeën aan, telkens volgens het seizoen. Tom Van Moer en Lode Verschuere bekijken ondertussen de mogelijkheden om dit jaar ook op nog andere plaatsen nieuwe winkels te openen.