Creatief idee kan 20.000 euro opleveren

f2df111e-3497-11e6-aa66-00163edf843fOndernemers of kmo’s met een creatief idee dat zorgt voor innovatie en/of professionalisering en die voor de realisatie ervan samenwerken met een sociale-economie-onderneming, kunnen voortaan een subsidie krijgen van de Provincie Oost-Vlaanderen van maximaal 20.000 euro.

Bedoeling is dat deze ondernemers of kmo’s een projectvoorstel indienen voor het realiseren van een dienst en/of product met een duurzaam effect. Voorbeelden zijn: implementatie van hergebruik van materialen, design, uittesten van pilots, ontwikkelingen in pre-commerciële fases. Het indienen van projectvoorstellen is mogelijk tot 15 september.

Gedeputeerde Geert Versnick (foto), bevoegd voor economie: “Belangrijk is dat voor een project minstens één bedrijf uit de sociale economie en één bedrijf uit het reguliere circuit de handen in elkaar slaan en samen aan een project werken.”

Het volledige reglement en het aanvraagformulier is terug te vinden op: www.oost-vlaanderen.be/socialeeconomie, via het mailadres sociale.economie@oost-vlaanderen.be of bij contactpersoon Santina Driesen op het nummer 09 267 86 88.