DACO dankt snelle groei aan maatwerk voor klanten

dacoHet bedrijf DACO uit Ninove ontwerpt en installeert totaalconcepten op het vlak van energie, verwarming en ventilatie en richt zich daarbij zowel tot particulieren als tot bouwfirma’s en architecten. Zaakvoerder Davy Cocqueriaux en zijn team hebben van meetaf aan gekozen voor een zo groot mogelijke “ontzorging” van de klanten, en dit zowel bij de budgettering als tijdens de uitvoering van de werken en bij de opvolging. Het heeft het bedrijf geen windeieren gelegd, want het kan terugblikken op een zeer sterke groei.

“We zijn er ook van overtuigd dat we die groei kunnen voortzetten”, zegt Davy Cocqueriaux. “We blijven immers met opleidingen en permanente bijscholing investeren in de expertise van onze medewerkers. Daarnaast onderscheiden we ons met een persoonlijke aanpak. In alle sectoren is duidelijk dat “one size fits all” niet werkt. Elke opdracht is daarom voor ons maatwerk dat we leveren aan klanten die we als partners beschouwen en die er dan ook kunnen op rekenen dat we prijsafspraken nakomen.”

DACO werkt ook met energiedeskundigen die iedere uitdaging rond het afleveren van het EPC-certificaat uit handen nemen en het bedrijf beschikt in Ninove over een concept store, waar klanten kennis kunnen maken met de nieuwste producten en totaaloplossingen op vlak van hernieuwbare energie.