Dankzij Gents bedrijf kan iedereen hotel bekijken waar Stromae trouwde

hotelHet in januari 2014 opgerichte Poppr uit Sint-Denijs-Westrem is gespecialiseerd in het virtualiseren van bedrijven en locaties. Het is op korte tijd een speler geworden die ook Europees begint mee te tellen en inmiddels heel wat  internationale klanten heeft weten te overtuigen. Disneyland Parijs is onder meer één van de referenties die kan tellen.

“We bieden zowel zowel Premium virtual tours als Google tours aan”, legt oprichter en zaakvoerder  Steven Stumpf uit. “Als eerste Google partner in België maken we Google Business View. Het kan het best omschreven worden als een ‘Street View voor bedrijven’.”

Bedrijven worden gevirtualiseerd en komen op die manier in beeld via “Google zoeken”, “Google maps” en “Google lokaal”. Het spreekt voor zich dat dit voor de naambekendheid van de bedrijven een enorme troef kan zijn.

“We maakten onder meer al een virtuele tour voor Arcelor-Mittal. De Premium tours programmeren we zelf en die hebben een kwaliteit die meer dan tien keer hoger is dan die van Google Business View. Hierdoor  zijn deze tours extreem personaliseerbaar.”

Eén van de parels aan de ondertussen rijke kroon van Poppr is het Mechelse kerkhotel Martin’s Patershof, dat afgelopen weekend in het nieuws kwam omdat het geheim gehouden huwelijk van wereldvedette Paul Van Haver, beter bekend als Stromae, met Coralie Barbier er plaats vond.