“De Idioten” Vandeursen en Elias brainstormen gratis over bedrijfsnamen

i25a4755_jpgHet Gentse contentadvertisingbureau The fat Lady organiseert op 28 oktober een in het oog springend evenement om mensen die een eigen bedrijf willen oprichten, maar daarvoor nog geen naam hebben, een duwtje in de rug te geven.

Het gaat om een gratis brainstormsessie van Sarah Vandeursen en Pedro Elias, onder meer bekend van het programma “De Idioten” op VIER en Kevin Bellemans, de acteur die vooral bekendheid verwierf met zijn rollen op Ketnet. Zij worden die dag de idee-o-logen. De brainstormsessies die de drie bekende Vlamingen een hele dag houden om nieuwe namen te bedenken, zullen ook online te volgen zijn op e site die voor de idee-o-logen is gecreëerd.

“De actie kadert in de content campagne Claim Je Idee die we uitwerkten voor DNS Belgium, de vzw die instaat voor de registratie van .be, .vlaanderen en .brussels domeinnamen”, zegt Koen Denolf, CEO van The Fat Lady, dat het event aankondigde via een trailer waarin te zien is hoe moeilijk het is om een naam te bedenken voor een fietswinkel. “Het opzet van de campagne is om een reflex te creëren bij starters en jonge ondernemers om vóór alles een naam en domeinnaam vast te leggen.”

Meer informatie op  http://www.idee-o-logen.be.