Gent blijft nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht uitoefenen op economisch vlak. Dat wordt nog maar eens bewezen met de komst van het snel groeiende West-Vlaamse advocatenkantoor De Langhe naar de Arteveldestad. Het heeft zijn thuisbasis in het West-Vlaamse Waregem, maar voor uitbreiding wordt ambitieus gelonkt naar Gent.

“Ons kantoor blijft groeien, en ook onze activiteiten in Oost-Vlaanderen vertonen dezelfde curve”, aldus voorman Frank De Langhe. “Daarom openen we binnenkort een tweede vestiging in Gent. Al langer spelen we met het idee om een kantoor in het Gentse te openen. Steeds meer Oost-Vlaamse klanten kenden de weg al naar ons kantoor, dus was het een kwestie van tijd voor het zo ver was. Dankzij de vestiging in Gent, zullen we onze klanten daar een nog betere en persoonlijke service kunnen bieden.” Waarom het Gent geworden is? “Een stad die bruist van het ondernemerschap met heel wat innovatieve start ups en dynamische mensen. Ideaal voor een kantoor als het onze, dat een echte partner van de ondernemer wil zijn.”

De Langhe Advocaten claimt het hele spectrum van diensten en adviezen aan te bieden bij de ondernemerswereld. Dat gaat van strikt juridisch, financieel en fiscaal advies over vermogensbeheer tot en met governance of bedrijfsgebonden advies inzake overnames.