De Punt organiseert “Café du Commerce”

c2a1fa3aa5423f619e101713196b496eMet Café du Commerce lanceerde bedrijvencentrum De Punt uit Gentbrugge eind juni een ontmoetingsmoment waarop ondernemers elke laatste donderdag van de maand kunnen bijpraten, luisteren naar elkaars verhalen en inspiratie opdoen.

“De opkomst en enthousiaste reacties op de netwerkdag voor starters en ondernemers tijdens het openingsweekeinde van onze nieuwbouw, einde mei, toonden ook dat er ruimte was voor een regelmatig en ongedwongen ontmoetingsmoment”, zegt directeur Piet Lietaer (foto). “Vanaf nu organiseren we dus nagenoeg elke laatste donderdag van de maand ons Café du Commerce. De nadruk ligt op ongedwongen netwerken door ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. We nodigen telkens wel een gast uit die een authentiek en uitdagend verhaal komt vertellen.”

Coördinator bedrijfsadvies bij De Punt Pieter Werrebrouck is de “cafébaas” van Café du Commerce.  “We lieten ons onder meer inspireren door de positieve ervaringen over de wisselwerking tussen de deelnemers aan de Bootcamps Sociaal Ondernemen”, geeft hij aan.

De volgende edities van het “Café du commerce” zijn gepland op 29 september en 27 oktober.