De slijper: nieuwe service voor horeca en middenstanders

evo4Twee weken geleden startte Rob Dingemans, eigenaar van de bedrijven WMH in Evergem en Notebaert Techniek in Oudenaarde met een nieuwe service. Onder de noemer De Slijper slijpt zijn team alle soorten messen voor de horeca, middenstanders zoals beenhouwers en particulieren.

“Klanten kunnen kiezen uit drie mogelijkheden”, legt Dingemans uit. “Ofwel laten ze via internet weten dat ze messen zullen opsturen en dan krijgen ze die vlijmscherp terug, ofwel bellen ze iemand van ons team om de messen bij hen thuis te komen slijpen, ofwel komen ze langs in één van onze slijpateliers. Daarnaast bieden wij een groot assortiment herbruikmessen via onze website.  Oude, botte messen en andere worden door ons verzameld, opgeknapt en vlijmscherp geslepen en terug aangeboden.  Op deze manier werken onze klanten samen met ons mee om een steentje bij te dragen tot duurzamer milieu”

Het slijpen is voortgevloeid uit de metaalbewerkingsactiviteit, zoals draaien, frezen en lassen in de bedrijven van Dingemans.  “We hebben de juiste machines om ervoor te zorgen dat het materiaal van de vaklui in de horeca en in de slagerijen honderd procent op punt staat”, zegt hij nog.