DEINZE – Het Nederlandse concern Albert Heijn heeft zopas bekend gemaakt welke winkel de beste van België is binnen de groep. De keuze viel op de site van Deinze.

In de categorie winkels in eigen beheer heeft Albert Heijn Deinze de winkelprijs 2017 gewonnen. Deze prijs is niet min. Het is een verdienste op basis van duurzaam goed, klantvriendelijk en dynamisch ondernemen. Een vol jaar lang werd de winkel regelmatig en onverwacht bezocht door mysterie shoppers én door medewerkers van het Albert Heijn hoofdkantoor.  Met een 10 punten lijst werden beoordelingen vastgesteld op alle afdelingen op vlak van netheid, klantvriendelijkheid, aanwezigheid van bonusartikels, enzovoort. De shop in Deinze kreeg heel wat waardering voor het warme gevoel en oprechte interesse in klanten.

De bewuste winkel wordt uitgebaat door Bart De Bast en Christophe Meysmans, samen met hun team. Het duo begon er mee midden april 2015 en vestigde zich in Driespoort Shopping. Sinds de eerste dag is het een vaste waarde geworden bij heel wat gezinnen in Deinze en ruim daarbuiten. Met een zeer persoonlijke service, een verrassend assortiment en Hollandse prijzen willen De Bast en Meysmans zich onderscheiden op de markt.

Bij Albert Heijn vind je veel artikelen. A-merken en eigen Albert Heijn merken, maar uiteraard ook veel Belgische kwaliteitsproducten.