Delaware Consulting opent kantoor in Gent

zzzzzzzzzpatrickDienstenleverancier Delaware Consulting nam begin dit jaar een nieuw kantoor in gebruik in Gent. Delaware Consulting België beschikte al over drie kantoren, de hoofdzetel in Kortrijk, en vestigingen in Antwerpen en Waver.

De nieuwe stek van Delaware Consulting bevindt zich in de iconische Blue Towers’ in Gent, net naast de Ghelamco-arena. Delaware Consulting Gent ligt aan een knooppunt van toegangswegen en de gebouwen hebben dezelfde moderne en dynamische uitstraling als het bedrijf zelf. Het kantoor is modern ingericht, met projectruimtes, stilteruimtes, videoconferencing mogelijkheden en ergonomische werkplekken. Op twee verdiepingen is er plaats voor een 170-tal personeelsleden.

Een analyse van ons personeelsbestand leerde ons dat bijna 40% van onze medewerkers in de provincie Oost-Vlaanderen wonen,” zegt Patrick Andersen (foto), managing partner van Delaware Consulting België. Het leek ons niet meer dan logisch om onze mensen ook een werkplek aan te bieden tussen onze kantoren van Kortrijk en Antwerpen in. Delaware Consulting is erg begaan met de ‘work-life balance’, dus nemen we initiatief om het woon-werk verkeer te beperken. Daarnaast zitten we dankzij het nieuwe kantoor ook weer dichter bij een aantal van onze klanten, ook dat is een belangrijk onderdeel van onze strategie.”

Deze uitbreiding van het aantal werkplekken voor Delaware Consulting is helemaal in lijn met de groeistrategie van het bedrijf. Dit jaar wil het bedrijf in België opnieuw een 150-tal nieuwe collega’s aantrekken.