Deloitte heeft nieuw kantoor in Gent

deloittekantoorgentDeloitte opende op woensdag 27 april  een nieuwe vestiging in kantoordistrict The Loop in Gent. De gloednieuwe en goed bereikbare kantoren hebben een open inrichting en een optimale lichtinval en er is ook gewerkt met duurzame materialen. Het nieuwe gebouw staat symbool voor een nieuwe manier van werken, met nog meer flexibiliteit inzake thuiswerken en verplaatsingen. De nabijheid van trein-, tram- en busverbindingen zal de mobiliteit van Deloitte en haar medewerkers verder optimaliseren.

“In het ontwerp van het nieuwe kantoor werd veel aandacht besteed aan het welzijn van de werknemers”, zegt marketing- en communicatiemanager Sophie De Meyer. “Zo wordt teamwork gestimuleerd dankzij de open inrichting van het nieuwe kantoor en werd gekozen om de vaste plaatsen te vervangen door “flex desks”. De open en heldere ruimtes en het gebruik van moderne materialen zorgen ervoor dat de werknemers kunnen werken onder optimale werkomstandigheden.”

Ook de keuze van de vestiging in de nieuwe zakenwijk Gent The Loop is niet toevallig en ligt volledig in lijn met de strategie van Deloitte. Dankzij het nabijgelegen station, een tram- en busverbinding en de ligging tussen de E40 en de E17, is het gebouw erg gemakkelijk te bereiken.

De nieuwe vestiging van Deloitte in Gent The Loop heeft zes verdiepingen, beslaat een totale oppervlakte van 7.400 m² en zal ongeveer 250 medewerkers huisvesten. Deloitte zal vanuit dit kantoor de volgende diensten aanbieden: Accountancy, Audit, Consulting en Tax