Dertien Oost-Vlaamse genomineerden voor Deloitte Technology Fast 50

deloitteSinds maandag 19 oktober zijn de namen bekend van de vijftig technologiebedrijven die genomineerd zijn voor de tweede Belgische editie van de Deloitte Technology Fast 50-competitie. De Fast 50-prijs gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf van het land. Hierbij baseert men zich op het groeipercentage van de omzet gedurende de voorbije vijf jaar. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op 18 november 2015 in het hoofdkwartier van ING in Brussel.

Op de lijst van de vijftig genomineerden staan dertien Oost-Vlaamse bedrijven. Het gaat om Basalte uit Merelbeke, Be-Mobile uit Melle, Codit uit Gent, Comizzo uit Deurle, Connecting Expertise uit Dikkelvenne, Globis uit Erembodegem, In the Pocket uit Gent, Intelligent uit Gent, ITextGroup uit Sint-Amandsberg, Openminds uit Gent, Prodigest uit Zwijnaarde, Profacts uit Eke en Sofico uit Zwijnaarde.  De genomineerde bedrijven worden respectievelijk geleid door Klaas Arnout, Jan Cools, Stijn Degrieck, Vincent Parisis, Peter De Buck, Karel Van den Berghe, Jeroen Lemaire, Jonas Dhaenens, Bruno  Lowagie, Frank Louwers, Sam Possemiers, Stijn De Rammelaere en Gemar Hompes.

Verschillende van die bedrijven waren ook voor de editie van vorig jaar al genomineerd en hebben hun sterke groei dus onverminderd voortgezet.

De Deloitte Technology Fast 50-competitie maakt het voor bedrijven – voor de winnaar in het bijzonder – mogelijk om meer geloofwaardigheid op te bouwen bij niet alleen klanten, potentiële klanten en leveranciers, maar ook bij investeerders, zakenpartners, werknemers en collega’s.