HAMME – Specialist in bouwmaterialen Deschacht Hamme onderging een heuse make-over. Zowel de toonzaal als het magazijn werden volledig verbouwd en de terreinen werden heraangelegd. Het bedrijf, met 9 vestigingen in heel Vlaanderen, is in Hamme vooral gekend als vakhandel voor rioleringen en afvoer. Vanaf eind dit jaar wordt het gamma uitgebreid met isolatie, folies en bouwmaterialen voor dak- en gevelsystemen.

“Hamme maakt intussen al bijna 9 jaar deel uit van de Deschacht-familie”, zegt filiaalverantwoordelijke Michel Huylebroeck. “We hebben ons altijd gefocust op alles voor riolering en andere leidingsystemen voor de nutssector.”

Met hun vestiging in Hamme wil Deschacht nog meer de lokale markt en de andere disciplines van de bouwsector bedienen. Daarvoor onderging hun filiaal een metamorfose. Het gebouw wordt momenteel volledig gerenoveerd en de terreinen zijn al heraangelegd. “Onze kantoren en de shop voor gereedschappen en kleine artikelen zijn al in gebruik. Eind dit jaar volgt dan het magazijn. Vanaf dan kunnen professionals bij ons aankloppen voor een uitgebreid aanbod aan materialen als isolatie, folies, rioleringen en producten voor dak- gevelmaterialen.”

Dat Deschacht Hamme niet stil blijft staan, blijkt ook uit de aanschaf van een eigen vrachtwagen om deze producten bij hun klanten te leveren en de verwelkoming van een nieuwe collega. Zo wordt de technische expertise verzekerd door Frank De Wilde die verhuist van de vestiging in Oostakker naar Hamme.

Op 26 april nodigt Deschacht Hamme iedereen uit om alle nieuwigheden te komen ontdekken. Vanaf 18u zijn er demonstraties van leveranciers, met aansluitend de officiële huldiging van de vernieuwde winkel.