BEVEREN-LEIE – Om klantenbinding en productvisualisatie te stimuleren, heeft Detremmerie een badkamerconfigurator ingeschakeld. Die neemt producten uit het uitgebreide gamma samen en toont zo in één oogopslag het badkamerresultaat.

De badkamerconfigurator werd dit jaar tijdens Batibouw gelanceerd en is intussen al door meer dan 1.000 gebruikers gehanteerd. Particulieren kunnen nu van thuis uit hun badkamer samenstellen.

“Het gebruik van de Detremmerie badkamerconfigurator maakt een snelle visualisatie mogelijk van de gekozen items. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en je ziet direct wat het resultaat is”, aldus Koen Ducatteeuw, ceo van Detremmerie. “Quasi iedereen is zeer enthousiast over het systeem in de toonzaal. Je krijgt namelijk ook onmiddellijk een gedetailleerd overzicht van de artikelen per stuk en de bruto verkoopprijs.”

Tevreden verkooppunten

Ook de verkooppunten van Detremmerie reageren positief. Transparantie van het product, gebruiksgemak en creativiteit zijn daarbij drie woorden die telkens terugkomen.

“Door consequent te werken met de configurator is er bovendien een complementaire samenwerking met onze prijslijst”, zegt Dagmar Buysse, zaakvoerder van het gelijknamige badkamerrenovatiebedrijf uit Gent. “Het vergt weinig tijd en moeite om toch een mooie, duidelijke visualisatie te maken van een creatieve meubelopstelling. Ondertussen verzamelt de configurator de nodige gegevens om het technisch dossier aan te vullen.”