Dominique Rongé zegt na een jarenlange carrière in Thailand het Aziatische land vaarwel. Daar was hij bij verschillende exotische resorts als algemeen manager actief. Hij wordt nu algemeen manager van het Sandton Grand Hotel Reylof in Gent. “Na bijna 15 jaar in het buitenland te hebben gewerkt, was het tijd om terug te keren naar het mooie België. Ik heb lang gezocht naar een mooie en unieke professionele uitdaging en ben zo bij Sandton Grand Hotel Reylof terechtgekomen”, zegt Dominique Rongé.

De nieuwe functie in het Gentse hotel kwam naar aanleiding van enkele interne verschuivingen vrij. De aanbieding van Sandton Grand Hotel Reylof kwam voor Dominique Rongé als een verrassing. “Op zich was ik niet op zoek naar werk, want ik had reeds een geweldige baan en kon rekenen op een stevige loopbaan. Ik was weliswaar op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in een mooie historische kunststad in België.” Die vond hij dan in Gent. Dominique Rongé zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Duco Heijbroek, area manager voor de Sandton/Pillows Hotels België en Frankrijk. “Ik ben enorm enthousiast en ambitieus met het Sandton Grand Hotel Reylof en de toekomstige re-branding naar Pillows.”

Hotelketen Sandton beschikt over negen hotels. In Nederland bevinden die zich in Baarlo, Deventer, Eindhoven, Rheden en Zwolle. In België beschikt het over twee hotels in Brussel en Sandton Grand Hotel Reylof in Gent. Die beschikt over 158 kamers, 9 vergaderruimtes, wellnessfaciliteiten en een restaurant met terras. Ook aan de Franse Côte d’Azur is er een hotel van de keten gevestigd.