GENT – Donuttello, de razend populaire donutzaak van komiek Kamal Kharmach, opende dit weekend haar eerste Oost-Vlaamse vestiging in Gent. Wie een cirkeltje van plezier met een verrassende topping of lekkere vulling naar keuze wil proeven, kan vanaf nu terecht in Shoppingcenter Zuid. 

Kamal Kharmach brengt niet enkel vreugde bij de mensen met zijn moppen, maar ook met zijn dessertjes. Hij stampte vorig jaar een succesvolle donutketen ‘Donuttello’ uit de grond die ondertussen al verschillende vestigingen heeft. Twee in Antwerpen, op de Oude Koornmarkt en in de Grand Bazar, een in Beveren, binnenkort een in Mechelen en sinds afgelopen weekend eentje in Gent.

18 verschillende soorten

Als locatie in Gent kozen ze voor het gezellige winkelcentrum Shopping Gent Zuid. Je kan er voor, tijdens of na het shoppen terecht voor je favoriete guilty pleasure. Donuttello biedt maar liefst 18 verschillende soorten donuts aan met verrassende toppings zoals cappuccino en appelsien, en vingeraflikkende vullingen zoals Snickers of rijstpap.

Positieve reacties

Kamal zijn motto is: “Doorbreek de dagelijkse sleur met vrolijke donuts die het leven elke dag wat mooier maken.” De mensen in Gent waren alvast heel enthousiast met deze nieuwe aanwinst. ‘Ze zijn heerlijk’, ‘Hemels’ of ‘Zalig’ waren maar enkele van de positieve commentaren op sociale media. Wie zelf eens wil gaan proeven: je vindt de nieuwe vestiging op het Woodrow Wilsonplein 4, 9000 Gent.