Drie Oost-Vlaamse genomineerden voor beste startup in e-commerce

fill_642x386_65035801Twinkle, het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in België en Nederland, heeft de genomineerden bekendgemaakt voor eerste editie van de Twinkle Awards.

“Eén van de doelen van de redactie Twinkle is om de e-commercesector in België zo breed mogelijk te belichten”, zegt hoofdredacteur Arjan van Oosterhout. “We doen dat door professionals van onafhankelijke informatie te voorzien via ons magazine, de nieuwswebsite en een reeks van gratis seminars rond diverse e-commerce topics. Nu is het tijd voor de volgende stap: de uitreiking van de allereerste Twinkle Awards. Met deze awards willen we zowel de webshops als hun toeleveranciers extra in de bloemetjes zetten. En we beperken ons niet tot de zogenaamde pure onlineplayers. Want laat één ding duidelijk zijn: e-commerce en omnichannel zijn in België duidelijk aan het boomen.”

Bij de genomineerden in de categorie beste startups vinden we alvast drie Oost-Vlaamse bedrijven terug: Foodbag en PIET Moodshop uit Gent en Anna Pops uit Aalst, respectievelijk initiatieven van Stéphane Ronsse, Christophe Verbeke en Tina Daem (foto).  De genomineerden werden bepaald door de redactie van Twinkle in samenspraak met een onafhankelijke adviesraad.

Foodbag levert wekelijks een kookpakket met vier handige week receptenkaarten en alle nodige ingrediënten om zelf mee aan de slag te kunnen in de keuken.  PIET Moodshop is een webshop voor designgeschenken, sfeermakers voor het interieur, gadgets en decoratie-items en Anna Pops is gespecialiseerd in hippe kinderschoenen en kledij.