00000000grandcafedriespoortEen goed jaar na het opstarten van de bouwwerken op de oude site van Colle zeemvellenfabriek, is  Driespoort Shopping Deinze op dinsdag 17 november officieel van start gegaan met tien grote retailmerken, alhoewel verschillende handelaars er al eerder tevreden konden terugkijken op hun beslissing om zich er te vestigen.

Decennia industriële geschiedenis hebben nu dus plaats gemaakt voor een totaal nieuw stadsdeel om te wonen, te werken en te winkelen. Projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire blikte in het gloednieuwe Grand Café Driespoort, waarvan het interieur ingericht is met elementen die de sfeer van vroeger oproepen,  dan ook tevreden terug op wat in het afgelopen jaar is gerealiseerd.

“We hebben retailers kunnen overtuigen van de enorme aantrekkingskracht van deze site”, zegt hij, “maar we nemen met Driespoort ook het voortouw voor een nieuwe manier van wonen, leven en werken. We willen met Driespoort Shopping ook voor een grote betrokkenheid zorgen en daarom feesten we op 21 november ook samen met alle burgers van Deinze, die ook de vruchten kunnen plukken van het feit dat tien grote merken hier met vernieuwd ondernemerschap de economie in de regio willen versterken.”