Drongens isolatieberijf werkt mee aan renovatie nationaal wielermuseum

img_6118_01Het Brugse aannemingsbedrijf Artes Woudenberg startte onlangs met de volledige vernieuwing van het nationaal wielermuseum in Roeselare. Voor de isolatie van de vloeren en van de booggewelven doet het daarbij een beroep op de isolatiegroep Isotrie, met hoofdzetel in Drongen.

Isotrie is een aannemer van isolatiewerken, gespecialiseerd in PUR spuiten en na-isolatie van spouwen, daken en kruipkelders. Het bedrijf, dat is opgericht door CEO Carlos Vandevelde, die het samen leidt met general director Werner Van Loon, heeft vijf vestigingen in België en Luxemburg, en werkt met 100 medewerkers in vijfentwintig ploegen.

“Booggewelven isoleren is niet de eenvoudigste klus. Het vraagt veel geduld om ook in de I-profielen grondig te isoleren zodat geen holtes ontstaan. Ook nauwkeurig schuurwerk is noodzakelijk”, geeft Werener Van Loon aan.  “Onze ervaren teams kunnen die klus echter perfect klaren.”

Isotrie, dat zowel rechtstreeks voor particuliere eindklanten werkt als in onderaanneming voor aannemers en chapespecialisten, bevestigt via deze opdracht zijn rol als marktleider in isolatie bij nieuwbouw en renovatie.

Het vernieuwde wielermuseum museum zal drie belangrijke pijlers bevatten: een bezoekerscentrum, een erfgoedcentrum en een kenniscentrum.