DSM Keukens opnieuw in zee met Natalia

image001DSM keukens uit Nevele is een bedrijf waarvan de oorsprong teruggaat tot bijna honderd jaar geleden. In 1919 begon Honoré De Geetere immers met een ijzerwarenzaak. In de loop der jaren evolueerde DSM naar een modern keukenbedrijf dat vandaag wordt geleid door de derde en de vierde generatie van de familie: Koen De Schepper en Fabienne Martens en hun dochter Sofie De Schepper en haar man Wouter Blanchaert.

Zij gaan er prat op altijd volgens een tienstappenplan te werken dat de hoogste kwaliteit garandeert. De jongste jaren is het bedrijf in de nochtans moeilijke keukensector bezig met een sterke groeispurt. Zo zijn er  op korte tijd heel wat nieuwe toonzalen geopend. Inmiddels zijn er elf toonzalen in Vlaanderen. Naast die van de hoofdzetel in Nevele bevinden zich in Oost-Vlaanderen ook nog toonzalen in Erembodegem, Oudenaarde en Sint-Niklaas.

Ook op marketingvlak doet DSM van zich spreken. Zo is zopas een hernieuwde samenwerking opgezet met zangeres Natalia. “De topkwaliteit die we met ons vakmanschap nastreven”, zegt Koen De Schepper, “vinden we ook terug in het succes dat Natalia heeft en waarmee ze al dertien jaar aan de top van de Vlaamse muziekwereld staat. Ze weet haar publiek keer op keer te verrassen met haar muziek en shows waarvoor aan elk detail is gewerkt. Dat is net wij ook proberen te doen: onze klanten telkens meer geven dan ze verwachten.”

DSM en Natalia zijn na een eerdere samenwerking de afgelopen altijd contact blijven houden en er is van beide kanten veel appreciatie en vriendschap. In augustus 2016 is de samenwerking tussen DSM en Natalia dan ook opnieuw op poten gezet, wat resulteert in nieuwe reclamespots.