E-commercespeler Neckermann opent winkels in Beveren en Stekene

0000000000baspBeveren en Stekene zijn uitgekozen als twee van de Vlaamse locaties voor een nieuwe winkel van postorderbedrijf  Neckermann, dat een fusie aangaat met de online webshop D5Avenue. De nieuwe combinatie opent zeventien Neckermann-winkels in Nederland en België. “In Vlaanderen komen die naast Beveren en Stekene ook in Schelle, Mortsel en Geel”, aldus CEO Bas Pieper (foto) van Neckermann.com

Neckermann volgt de recente evoluties op de voet. Het bedrijf startte bijna 50 jaar geleden als één van de eerste postorderbedrijven van Nederland en behoorde decennialang tot de top van de Nederlandse postorderbedrijven. Neckermann heeft zich sinds 2014 exclusief gefocust op e-commerce. Daar komt nu een nieuwe fysieke tak van verkoop en service bij. Neckermann.com gelooft weer sterk in de hernieuwde kracht en noodzaak van fysieke kijk- en afhaalwinkels. In die nieuwe Neckermann.com winkels zal het brede aanbod van scherp geprijsde artikelen worden gecombineerd met persoonlijke service en gemakkelijke afhaalmogelijkheden van de online bestelde producten.

Binnenkort openen ook in Vlaanderen de eerste winkels volgens het nieuwe concept. De klant kan in die winkels ook terecht voor online winkelen op grote displays. Wie een pakje gaat afhalen, wordt op die manier mogelijk verleid om nog een aankoop te doen.