E5 Mode verkozen tot beste winkelketen

e5modeE5 mode, met hoofdzetel in Sint-Niklaas en met een heel wat vestigingen in Oost-Vlaanderen, is door onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy op basis van de stemmen van meer 260.000 consumenten verkozen tot Beste winkelketen van België 2014-2015 in de categorieën dames- en herenmode. De herenmode van E5 sleept voor de derde keer de prijs in de wacht – ook in 2011 en 2012. In de categorie van damesmode komt de onderneming voor de eerste keer als winnaar uit de bus.

Naar aanleiding van zijn 35-jarig bestaan, lanceerde E5 mode dit jaar een nieuwe huisstijl en winkelconcept. Het bedrijf richtte zich hierbij vooral op de inrichting en de service van de winkel. Zo kunnen consumenten een persoonlijk stijladvies krijgen en kunnen mannen hun pak speciaal op maat laten maken.

De titel ‘Beste Winkelketen van België’ wordt jaarlijks uitgereikt aan een winkelketen met tenminste zeven vestigingen in België of een vestiging in België en tenminste dertig vestigingen wereldwijd. Naast de titel ‘Beste Winkelketen van België’ is de publieksprijs onderverdeeld in 25 categorieën. Het onderzoek is net als voorgaande jaren uitgevoerd door onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy. De deelnemende winkelketens werden beoordeeld op prijs-kwaliteitsverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, vernieuwing, assortiment, service, deskundig personeel, klantvriendelijk personeel en sfeer. Vorig jaar won Bel&Bo in de categorie damesmode en JBC in bij de herenmode.