GENT – Sinds 9 mei 2018 verwelkomt Eandis haar klanten in een nieuw klantenkantoor aan de Franklin Rooseveltlaan in Gent. Net als in de vorige vestiging, kunnen zij hier terecht voor informatie over aansluitingen aardgas en elektriciteit, rationeel energiegebruik en diensten van de sociale energieleverancier.

Sinds 2006 huisde het klantenkantoor van Gent aan de Sint-Pietersnieuwstraat 60. Daar hielpen ze maar liefst 187 000 klanten met hun vragen en problemen. Sinds de installatie van de oplaadterminals in 2013, is er ruim 57 000 keer een budgetmeterkaart opgeladen.

De eigenaar heeft nu andere plannen met het gebouw. Eandis was dus genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe stek. Die vonden ze aan de Franklin Rooseveltlaan 346.

De officiële opening vond plaats op donderdag 17 mei in aanwezigheid van Rudy Coddens, OCMW-voorzitter van de stad Gent en schepen Seniorenbeleid, Werk, Armoedebestrijding en Openbaar Groen, en Dirk Smet, hoofd van het infrastructuurgebied Schelde-Lieve.

Klantenkantoren van Eandis

Eandis heeft een specifieke dienstverlening voor het grote publiek. Klanten worden snel geholpen via een callcenter en website, maar velen van hen hebben ook behoefte aan persoonlijk contact. De klantenkantoren van Eandis in Vlaanderen zijn onmisbaar om aan die behoefte te voldoen.

Aan de ingang van het nieuwe kantoor in Gent is er buiten ook een automaat opgesteld. Zo kunnen klanten er dag en nacht terecht, ook tijdens het weekend en op feestdagen.

Alle oplaadpunten van Eandis zijn trouwens terug te vinden op een handige webpagina: www.eandis.be/nl/oplaadpunten. Die toont op ieder moment waar in de buurt een klant zijn budgetmeterkaart kan opladen en welk oplaadpunt 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is.