Echtpaar uit Lochristi dat aan huis komt koken is beste feestcateraar

000000000andybaertIMG_5150-B Andy Baert en Mia Hesters  van “Restaurant bij u thuis” uit Lochristi hebben de “Cuisson d’Or 2015” gewonnen  als beste Belgische feestcateraar. “Het is een mooie bekroning voor het feit dat we altijd proberen innovatief te zijn”, zegt Mia.

“Enerzijds hebben wij een delicatessenwinkel en anderzijds doen wij catering aan huis. We vieren volgend jaar de twintigste verjaardag van onze cateringdienst en in maart 2000 zijn we gestart met onze delicatessenwinkel aan de Antwerpsesteenweg in Lochristi.”

Mia Hesters bevestigt dat de belangstelling voor alles wat met koken te maken heeft, zowel de winkel als de caateringdienst een mooi duwtje in de rug geven. “De alcoholcontroles en het feit dat mensen gasten kunnen ontvangen zonder zelf iets te moeten doen en toch de kwaliteit krijgen van een gastronomisch restaurant, zijn voor ons een goede zaak. We proberen van uitstekende kwaliteit al jaren ons handelsmerk te maken en zijn blij dat dit nu beloond is met deze Cuisson d’Or. Het is een bekroning die moed geeft op een ogenblik dat onze sector het onder meer omwille van de verplichte invoering van de witte kassa niet zo gemakkelijk heeft.”

Ook voor bedrijven bieden Andy en Mia trouwens een totaalpakket aan. “De klant is koning en net zoals wij de restaurantkwaliteit bij de mensen thuis brengen, kunnen we dat ook bij ondernemingen, zodat het tijdverlies bij een zakenlunch minimaal is.”