GENT – Heel wat mensen zitten met vragen over digitalisatie en klantgerichtheid. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere uitdagingen op vlak van sales, marketing, administratie, organisatie,… Hoe pak je die aan vanuit een digitaal perspectief? Om een antwoord te bieden op al deze vragen organiseerde Teamleader vandaag voor de derde keer zijn ‘Work Smarter’ event in het FLEX Meeting Center van Flanders Expo.

“Teamleader wil méér bieden dan software. Dit evenement is dan ook de uitgelezen kans om geïnteresseerden bij elkaar te brengen en kennis uit te wisselen”, aldus CEO Jeroen De Wit.

Naast een aantal algemene sprekers, stelden de bezoekers van Work Smarter zelf hun programma samen. Teamleader wist zowel belangrijke Belgische als internationale namen te strikken. Zo bestond het sprekerspanel uit onder andere Michel Falcon (klantervaring McDonalds en Alpha Romeo), Jeff Gardner (Intercom), Béatrice De Mahieu (CoStation), Vivianne Bendermacher (Technionista), Raphael Luescher (Evernote), Ianka Fleerackers (Thought Leaders Academy) en Stijn Vander Plaetse (Telenet). Elk van hen deelde concrete tips en tricks met het publiek over slimmer werken.