Een dag vol inspiratie voor ondernemers in Flanders Expo

aaaondOp 23 oktober vindt in Flanders Expo in Gent de beurs Ondernemen in Vlaanderen plaats, een organisatie van mediagroep Roularta. Deze beurs is de belangrijkste bijeenkomst in Vlaanderen voor iedereen met ondernemerszin die op zoek is naar nieuwe businessopportuniteiten en/of succesvol wil starten met een eigen zaak. .

 Tijdens de beurs zullen meer dan 30 conferenties en workshops gegeven worden over verschillende thema’s, zoals nieuwe fiscale regels, starters, ondernemen in crisistijden, met succesverhalen van ondernemers die succesvol gegroeid zijn tijdens de crisis, het belang van een ondernemingsplan, bedrijfsoverdracht, tips voor een efficiënte boekhouding en tientallen andere onderwerpen. Zo is er bijvoorbeeld ook een exclusief panelgesprek rond groeien in het buitenland en geeft Agentschap Ondernemen gratis financieringsadvies voor innovatieve groeiprojecten.

Deze beurs is ook de ontmoetingsplaats om te netwerken met bedrijfsleiders van andere kmo’s, met zelfstandigen en toekomstige ondernemers, kortom met iedereen met ondernemingszin. Ook OOG, het ondersteuningspunt voor Ondernemers van de stad Gent is er aanwezig met een eigen stand