Eerste Belgische indoor trampolinecentrum opent deuren in Lochristi

0000000000trampolines

Jurgen Luppens, Bram Vander Sype en Jan Delcourt. zijn jonge twintigers die sinds 2013 in Lochristi het fitnesscentrum Catalpa Sport exploiteren. Ze beseffen dat het ook in hun centrum belangrij is im te innoveren. Daarom vernieuwden ze vorig jaar alle cardio- en krachttoestellen.

Om meer inkomsten te halen uit de sporthal naast het fitnessgedeelte beslisten ze om daar van start te gaan met de eerste Belgische indoor trampolinecentrum Jump Sky, een concept dat sinds een aantal jaar in de verenigde Staten bestaat en stilaan ook Europa aan het veroveren is.

Het trampolinegedeelte zal uit een aantal verschillende zones bestaan.  De “Main Court” (ca 25x15m) bestaat uit een 30-tal springvlakken. Aan de zijkant van deze zone schuin oplopende trampolines. Ideaal voor flik-flak en salto’s. Naast de Main Court komt een “Tumbling Zone” met twee trampolines van 3x8m. Aan het uiteinde van beide springvelden komt telkens een basketring, die het mogelijk maken om NBA-dunks en andere stunts met ballen uit te voeren.

Als kers op de taart wordt ook het horeca-gedeelte op de eerste verdieping uitgebreid en opgefrist.