Eerste editie Made in Oost-Vlaanderen Live: als u er niet bij was hebt u iets gemist

4058586996Op 28 september vond in de Gentse Eskimofabriek de eerste editie plaats van Made in Oost-Vlaanderen Live !
Het was meteen een topeditie, die door de ruim 200 aanwezigen zeer gesmaakt werd en die mee tot stand kwam dankzij de inbreng van onze partners en sponsors: Pami, Luminus, Provincie Oost-Vlaanderen, Switch, Hudson, De Punt, CoSo, Eskimofabriek, PFL, Rent a Lounge, J&M, JADA events en Plantrent.
Nadat Gert Ysebaert (foto) de aftrap gaf, luisterden de deelnemers op het puntje van hun stoel naar achtereenvolgens Kristof De Wulf, Julie Vens- De Vos, Claire Tillekaerts, Tom Balthazar, Johan Bresseleers – die de geblesseerde Daan Shalck verving – en Stefaan Claes. We hoorden van Kristof De Wulf een pleidooi om kennis los te laten, van Julie Vens-De Vos wat grote bedrijven van kleine kunnen leren en van Claire Tillekaerts hoe belangrijk het is om internationaal te denken. Tom Balthazar en Johan Bresseleers wezen erop hoe ondernemingsgezind Gent is en hoe belangrijk de haven is om jobs te blijven creëren. En Stefaan Claes deed uit de doeken hoe marketeers van de toekomst via het verzamelen van relevante data eigenlijk meer over ons weten dan wijzelf. Kortom, als u er niet bij was hebt u veel gemist.
De gastsprekers wisten het publiek te begeesteren en te inspireren met hun inzichten over de toekomst van het ondernemerschap.  De foto’s vind je hieronder: