Eerste editie van Made in Limburg live op 26 april

0000000000madeinlimbOp dinsdag 26 april brengt onze zustersite Made in Limburg zijn Limburgse ‘community’ voor de allereerste keer samen. Dit gebeurt tijdens een uniek evenement met inspirerende topsprekers uit de regio, een uitzonderlijk debat en een fenomenaal feest achteraf. Het majestueuze Watt 17 te Heusden-Zolder fungeert als decor voor dit niet te missen event.

Multi-ondernemer Gert Cielen (Tip Top Belting, CEO-Limburg,…) bijt de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. Onze internationale gast is niemand minder dan Davy Kestens (Spark Central), die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Alvorens hij zijn indrukwekkende succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de Digital Age toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het opnieuw over een andere boeg. Zij doet haar beslissing om te investeren in bricks ten tijde van clicks uit de doeken.

Voorts gaan Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (Etion) en Bart Lodewyckx (Unizo) de confrontatie aan tijdens een opzienbarend debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan haar vragenvuur, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.

Aansluitend dompelen we de gasten onder in een heuse culinaire verwennerij met een walking dinner, geïnspireerd op de Limburgse keuken. Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame businesscontacten zullen zeker niet ontbreken. De provincie van het bronsgroen eikenhout is voor Oost-Vlaamse ondernemers niet bij de deur, maar als u op zoek bent naar Limburgse zakenpartners of de banden met hen nauwer wilt aanhalen is dit event niet te missen. Het geeft natuurlijk ook een voorsmaakje voor het eerste Made in Oost-Vlaanderen-live event dat we zo snel mogelijk ook in onze provincie willen organiseren.

Meer informatie en een overzicht van wie al ingeschreven is vindt u op http://www.madeinlive.be/limburg.