Elia vertrouwt communicatie rond employer branding toe aan Gents bureau

000001guyfantNa jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende media en communicatiebureaus, besloten Guy Wilssens en Broos Debrabander eind 2013 hun eigen verhaal te beginnen. Samen met Mellissa Buys richtten ze Fantastic op, een bureau dat opereert vanuit Gentbrugge.

De no-nonsense aanpak van het gedreven team, met name rond communicatie die de employer branding van organisaties moet versterken en hen dus een extra troef moet aanreiken om talent aan te trekken en te behouden,  kon ondanks de zware concurrentie in de sector toch klanten met grote namen zoals Telenet, Vandemoortele, SVK, t-groep  en Kinepolis overtuigen.

“Extreme klantgerichtheid is ons leidmotief “, zegt Mellissa Buys. “Uiteraard zijn we niet de enigen die dat alsargument naar voor schuiven, maar we zetten het ook in daden om.”

Netwerkbeheerder Elia is daar alvast van overtuigd want na een competitie waaraan verschillende bureaus deelnemen vertrouwde hij de opdracht om de komende drie jaar alle communicatie rond employer branding en rekrutering te doentoe aan het bureau uit Gentbrugge dat ondertussen bestaat uit vier vaste medewerkers en een vijftal “vaste” freelancers.

“Ook in 2015 gaan we elke dag voor efficiënte en sprankelende communicatie”, besluit Mellissa Buys.