KLUISBERGEN – Niet één, maar twee ondernemers staan voortaan aan het roer bij Franken. Zo slaan accountmanager Elisabeth Buyck en zaakvoerder Frank Nachtergaele de handen in elkaar.

Elisabeth Buyck maakte in 2012 haar debuut bij Franken als stagiair-interieurvormgever en later als accountmanager. “De afgelopen jaren is gebleken dat wij elkaar goed aanvullen. Daarom vonden we het een goed idee om een stuk weg samen af te leggen. Door de leidinggevende taken met Elisabeth te delen, krijg ik meer tijd en ruimte om te sparren met de medewerkers en de creatieve processen te coachen”, aldus zaakvoerder Frank Nachtergaele.

Complementaire werking

Franken ontwerpt en bouwt standen, winkels, bureaus en showrooms op maat. Met meer dan 100 projecten op de agenda en een klein dozijn vaste medewerkers in dienst, moeten tal van andere activiteiten op elkaar afgestemd worden. “Elisabeth zal zich blijven toeleggen op de klantenrelaties en de commerciële ontwikkeling. Ikzelf blijf de interne processen, de aankoop en de productie van nabij volgen. Tegelijk zie ik er op toe dat de typerende Franken-signatuur van onze projecten intact blijft. De andere managementtaken vervullen we met z’n tweeën.”

Elisabeth Buyck staat volledig achter de visie van Franken. “Samenwerking is de kernwaarde die het team bij Franken bindt. Alle afdelingen houden voortdurend rekening met elkaar. In mijn nieuwe functie kan ik ook de idee van samenwerking met de klant en ons team verder uitdiepen. Co-creatie en coproductie zijn de manier om de banden nog nauwer aan te halen.”