EMC4Wellness wil mensen mentaal weerbaarder maken

IrynaDe berichten over toenemende stress en burnouts zijn niet van de lucht. Steeds meer mensen hebben het moeilijk om de ratrace te volgen, steeds meer bedrijven stellen vast dat hun werknemers het lastig hebben om betrokken en enthousiast te blijven. Eén van de gevolgen daarvan is dat we ook een toenemend aantal bedrijfjes zien ontstaan die proberen om die problemen te verhelpen. Dat is ook de bedoeling van het door Irina Savitskaya opgerichte bedrijfje  EMC4wellness uit Melle.

“Steeds meer mensen liggen in de knoop met zichzelf omdat ze niet weten of ze wel de juiste richting volgen”, zegt de zaakvoerster. “Met mijn bedrijf wil ik hen helpen om mentaal en fysiek gezonder te leven en om in hun leven meer inhoud, geluk en harmonie te brengen. Veel te vaak hebben we het moeilijk om los te komen van algemene stereotypen en van wat “de mensen van ons zeullen denken”. Dat leidt tot frustraties en tot het proberen waarmaken van doelstellingen die het leven niet verrijken. Wij proberen met onder meer masterclasses rond Feng Shui en Reiki om daar verandering in te brengen, omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen enkel het geluk kunnen vinden als ze zich bevrijden van ballast.”  

Irinia Savitskaya vergelijkt wat ze met haar modules en masterclasses doet met een grote schoonmaak, maar dan in de geest van haar klanten.  “Er zijn heel wat middelen die eigenlijk niets kosten, zoals gymanstiektechnieken en voedingsgewoonten, die het leven van mensen een veel positievere wending kunnen doen nemen. Met EMC4Wellness leren we hen die aan.”