ESC, het ICT-bedrijf uit Nazareth, heeft het voorbije jaar een sterke groei laten optekenen. In totaal zijn zeven nieuwe consultants het team komen versterken. Dat was genoeg om op zoek te gaan naar een nieuw kantoor. Het voltallige team nam onlangs zijn intrek in het nieuwe kantoor vlakbij het bedrijvenpark in deelgemeente Eke. De kantoorvilla van 500 vierkante meter wordt omgeruild voor een multifunctioneel pand van 1500 vierkante meter.

“Onze medewerkers beschikken nu over comfortabele bureaus, een grote keuze aan vergaderruimtes en een aangename lichtrijke lunchruimte”, zegt zaakvoerder Carine Smet. “Cliënten kunnen nu altijd op een professionele ontvangst rekenen. Bovendien beschikken we in dit nieuwe pand ook over flink wat extra ruimte om onze afdeling opleiding & training verder uit te bouwen.” Naast het aanbieden van gepersonaliseerde diensten en innovatieve producten voor de integratie van verschillende bedrijfstoepassingen, wil ESC intensiever inzetten op opleiding en training. Op 10 en 24 maart organiseert ESC ontbijtsessies in het nieuwe hoofdkantoor.

De groei levert niet alleen een nieuw kantoor op, maar voor het tweede jaar op rij ook een nominatie voor de Trends Gazellen Oost-Vlaanderen. De prijs is weggelegd voor snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het economische landschap vormen. Op 15 maart wordt de winnaar van Oost-Vlaanderen bekendgemaakt.

ESC werd in 1999 opgericht. Het bedrijf telt ondertussen meer dan 55 werknemers en 600 actieve klanten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nazareth. Daarnaast heeft ESC vestigingen in Brussel, Antwerpen en Kortrijk.